dimecres, 20 de juliol del 2022

Avui divendres, dia 22, s'obri la XXVIII Fira de Sant Jaume en el llac de la Goleta

 
La Fira de Sant Jaume celebra la seua XXVIII edició a partir d'avui divendres, dia 22, fins el diumenge dia 24, amb un conjunt d'activitats centrades en aconseguir com a objectiu principal promocionar la gastronomia i els productes valencians els quals es poden tastar i comprar, a més de poder apreciar la nostra artesania local i conéixer el nostre poble amb els diversos actes culturals basats en la tradició festiva valenciana, i manifestacions culturals pròpies de Tavernes com la música, les tradicions, l'art i el patrimoni històric. 

La fira serà inaugurada divendres 22 de juliol a les 20 hores, amb l'obertura al públic de les casetes de productes valencians i recorregut per la fira de les autoritat acompanyades de son tant nostres com el tabalet i la dolçaina. a les 20'30 s'ha anunciat un tast de vi solidari i posteriorment una actuació musical en el carrer Garbí (zona de Padur) a partir de les 23.30 hores.


 
 
 
La programació del dissabte s'inicia a les 19 hores amb l’actuació de la xaranga vallera "Això ho pague jo", al Llac de la Goleta, i el Grup de Balls Populars de Tavernes a partir de les 21 hores oferirar una mostra de la música i danses tradicionals, tant de Tavernes com valencianes. 

El diumenge dia 24, jornada de clausura, per a les 19 hores està anunciada la batucada Vall-Tu-Kà, que amenitzarà la vesprada, mentre a partir de les 22 hores la disparada d'un castell de focs d'artifici en el llac de la Goleta, amb la qual cosa cloura l'edició d'enguany.

Com a activitats complementàries totes les vesprada hi ha programats tallers didàctics al voltant de la Cova del Bolomor per a conéixer com era la vida durant el Paleolític, i tallers participatius d’art amb la presencia de l’artista i escultor valler Jesús Martín-Lorente ‘Xule’ (de 20 a 21 hores). També hi ha anunciades activitats infantils, tallers de manualitats i jocs de taula tradicionals durant els tres dies de la fira.
 
A partir del cartell anunciador de la fira 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.