dilluns, 4 de juliol del 2022

Campanya de recollida d'ajuda a Ucraïna en el Mercat Municipal


 
 El Mercat Municipal de Tavernes participa en la recollida d’aliments i productes higiènics en solidarització amb Ucraïna dins de la campanya conjunta posada en marxa per distints mercats municipals valencians sota el lema "Ajuda des del teu mercat".  La campanya serà fins al 12 de juliol, i es pot col·laborar dipositant tot tipus d’aliments i productes d’higiene en el punt habilitat en el centre del mercat.
 
Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar als més de 2.000 ciutadans acollits per  les famílies valencianes al llarg del territori valencià mitjançant el paper social, col·laborador i de proximitat que ofereixen els mercats municipals. 
 
L'associació Confermercarts i Confercomerç han impulsat aquesta acció solidària en col·laboració amb la Fundació Junts per la Vida. A més del Mercat de Tavernes, entre els mercants participants hi ha el Mercat Colón, el Mercat Castilla, el Mercat Russafa, el Mercat Cabanyal, el Mercat de Carcaixent, el Mercat de Benicalap, el Mercat Central de València, el Mercat Rojas Clemente, el Mercat Central de Castelló, el Mercat d'Onda, el Mercat Tradicional de Mislata, el Mercat de Benicarló i el Mercat de Torrefiel. 
 
Elaboració pròpia 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.