dijous, 14 de juliol del 2022

Ahir vam celebrar el Dia del Clot de la Font: les fotografies de la festa

 

 Ahir vam celebrar el Dia del Clot de la Font, en una jornada on la calor va esdevindre la gran protagonista amb temperatures, si fa no fa segons els llocs, al voltant dels 35-36º C, un fet determinant en la presència dels vallers i valleres molts dels quals es quedaren a casa, tot i reemprendre l'activitat després de la pandèmia. 

 

 

 

I això es va notar en l'assistència, menys assistents del que solia ser habitual abans de la pandèmia i també es va notar en la presencia de paradetes de fruits secs, torrats, joguines i llepolies, molt poques i inclús alguna absència notable, com la paradeta de cacau, tramussos i torrat que sempre ens acompanyava en anys anteriors. Tot i això enguany hem tingut com a novetat una paradeta de llibres per a menuts i menudes, recordant-nos que la lectura és bona eina per a passar l'estiu i per formar-nos.

 

 

 I els veïns i veïnes que aprofitaren per berenar en el paratge i gaudir del concert que oferia "Cooldesac", ben aplaudit pels presents.

Com sempre es diu... "una imatge val per mil paraules", i per tant us convidem a contemplar les imatges de la diada, d'ahir mateix.

 

Elaboració pròpia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.