diumenge, 26 de juny del 2022

Treballs en les pistes de pàdel de la platja

L'Ajuntament ha  continuat aquesta setmana passada el treball de millora de les pistes  situades en la platja de la Goleta, enfront de la residència Solimar. Al llarg de la setmana s'ha executat el treball de retirada i substitució per una de nova de la tanca metàl·lica de les pistes i s'ha reforçat també la part superior per evitar les eixides de les pilotes a l'exterior, tasca completament acabada.

 

A hores d'ara nomes cal reposar i millorar les xarxes de les pistes, treball que segurament es duran a cap pròximament. En la mateixa zona, la Brigada Municipal ha efectuat treballs per tal d'habilitar una zona d'ombra per a les activitats esportives que s'hi puguen desenvolupar al llarg de l'estiu.


El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, quan es va iniciar els treballs va assenyalar que l'objectiu és aconseguir que les instal·lacions esportives estiguen en les millors condicions d'ús en aquesta temporada estival.

Elaboració pròpia





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.