divendres, 20 de maig del 2022

Tavernes habilita dues parades d'autobús per a millora del servei, comoditat dels usuaris i foment del transport públic



L'Ajuntament de Tavernes, dins les seues competències, millora el servei d'autobús de la platja amb dues noves parades per a ús dels usuaris a fi de facilitar el trasllat entre el poble,  la platja i l'estació del tren segons els casos. Les noves parades estan ubicades al carrer Joan de Joanes i al camí Marenys, al costat de la Residència Solimar.

 

 L'Ajuntament vol oferir millor servei als ciutadans dins de la seua competència, com seria habilitar i millorar el lloc de les parades. Cal recordar que l'Ajuntament no és responsable ni competent en el servei d'autobús, una competència de la Generalitat  i responsable última de la licitació i condicions de la línia de transport. Al respecte cal recordar, com es va dir en el darrer ple, que la Generalitat licitarà en breu les condicions de la línia d'autobús, que es confia millore la condicions actuals.

Amb aquestes noves parades  es millora la prestació dels serveis d’autobús i també la comoditat dels usuaris, cosa que afavorirà l’ús del transport públic. 

Elaboració pròpia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.