dimarts, 5 d’abril del 2022

Joan Baldoví demana actuacions urgents a les platges de Tavernes a Pedro Sanchez en el Congrés


Joan Baldoví, diputat de Compromís, en el Congrés de Diputats en l'habitual intervenció del dimarts a les Corts Espanyoles ha demanat a l'Estat que la platja de Tavernes siga declarada zona d'emergència. 

El diputat valencià, que en tantes altres ocasions des del 2011 ha exigit solucions definitives per a la platja vallera i en general per a les platges valencianes, sense resposta positiva del PP abans i, fins ara del PSOE des del 2018, li recorda al govern de Pedro Sánchez en la seua intervenció que els temporals, i ara mateix el de la setmana passada, ja se l'han engolida i hem perdut turísticament la Pasqua però podem perdre l'estiu a més de les infraestructures. 

 


 "La platja de Tavernes de la Valldigna està en una situació crítica. Demanem al Govern que siga declarada zona d'emergència. Ja han perdut la Setmana Santa i no volem que perden l'estiu. Per tant demanem ajudes per a la regeneració de les seues platges i per a la protecció" ha remarcat Baldoví.

Elaboració pròpia a partir del twitter del diputat

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.