dimecres, 6 d’abril del 2022

El dissabte hi ha una ruta de senderisme, ecològica i saludable, per a tots i totes. T'animes a participar-hi?


El pròxim dissabte, dia 9 d'abril, l'Ajuntament ha organitzat una eixida de senderisme per a totes i tots, on a més de ser una activitat saludable, permet conéixer el nostre terme municipal i gaudir dels seus paratges.

L'eixida s'ha programat des del pavelló cobert "Carlos Pellicer" a les 9.30 hores, però cal anar-hi abans perquè a les 9 hores hi ha la inscripció prèvia de l'activitat. La ruta del sender passarà per Marjaletes, la Via Verda, Portitxol, el Mirador, on serà l'esmorzar, i el Racó Xiprers. Serà per tant caminar pel camí natural de l'antic trenat, que s'esta rehabilitant. 

Cal dur roba lleugera i calçat esportiu, i sobre tot, tindre ganes de caminar i gaudir de les vistes espectaculars del nostre entorn. 

En la marxa col·laboren Creu Roja, Centre Excursionista, Protecció Civil, Club Muntanya Valldigna, Agrupament Escolta la Valldigna, A.E. L’Ombria, Júniors, els Monitores Extraescolars i les empreses César Sports, Sala Gandia, Lanjarón i el Bar Cafetería el Murciano.

 Elaboració a partir de la nota informativa rebuda.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.