dissabte, 20 de novembre del 2021

Comunicat oficial de l'Ajuntament arran de la situació de risc extrem a Tavernes


COMUNICAT OFICIAL
 
Davant l'augment significatiu de casos positius per Covid-19 al municipi i actuant amb responsabilitat, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit suspendre les activitats i actes públics programats pel consistori durant les pròximes setmanes.
 
La mesura s'adopta amb la finalitat de superar el més prompte possible aquesta complicada situació, per això demanem la màxima col·laboració dels veïns i veïnes de Tavernes.
 
Totes les activitats s'ajornaran per a una nova data, quan la situació sanitària ho permeta (entre elles també les jornades educatives "La ciutat com a espai educatiu" programades conjuntament amb el CEFIRE).
 
 No obstant, alguns dels actes al voltant del 25N anunciats per a la pròxima setmana se celebraran de forma virtual. En els propers dies s'explicaran tots els detalls.
 
 Per últim, volem remarcar la importància de la prevenció i la responsabilitat individual (mascareta, higiene de mans i distància de seguretat) per a frenar quan abans la pujada de contagis i tornar a la normalitat. Molts ànims a les famílies afectades!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.