dijous, 30 de setembre del 2021

Els nous jocs infantils als Sequers tenen una gran acollida entre els xiquets i xiquetes de la barriada

Els nous jocs infantils instal·lats per l'Ajuntament en els Sequers (Carrer La Xara - La Barca) ja estan en funcionament i han tingut una molt bona acollida pels xiquetes i xiquetes de la zona que ja gaudeixen totalment amb uns jocs renovats, com es podia comprovar ahir, completament plens.
 
 
 
 
L'alcalde, Sergi González, va proposar en ple municipal dedicar una partida pressupostària a la millora i remodelació de les zones de jocs infantils “Els Sequers”, amb una previsió d'inversió sobre els 25.000 euro. Una vegada aprovada la proposta, l’Ajuntament va procedir a licitar l’obra de millora mitjançant la publicació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic i posteriorment adjudicar-la.
 
  


La remodelació i millora de la zona de jocs infantils dels Sequers tenia un pressupost inicial total de 24.389 euros i contemplava el subministrament  i  instal·lació  de 9 jocs  del tipus: Casa  Vila,  Tobogan  amb  xarxa Yum, gronxador Clock, tobogan Flas, moll  de 2  places  Gus, moll Foca,  moll  Vaca, moll Pig i  moll 4 places Ovni de novatilu, o en el cas aparells similars i de les mateixes condicions quan a seguretat per als menuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.