dijous, 13 de maig del 2021

La Regidoria d'Educació organitza uns tallers d'animació lectora en els centres educatius de Tavernes

 
La regidoria d'Educació que dirigeix Anna Bellver, de Compromís, ha organitzat per a l'alumnat de segon i tercer cicle d'Educació Primària dels centres educatius de Tavernes uns tallers d'animació lectora.
 
La mateixa Anna Bellver ha indicat que l'objectiu és " potenciar el desig de llegir, descobrir el llibre i desenvolupar  i millorar l'habilitat lectora en els menuts perquè, amb el temps,  els xiquetes i les xiquetes convertesquen la lectura  en una activitat lliure i autònom".
 
 

El taller aplica així mateix com a activitat la creació de microcontes com a aplicació de les diferents tècniques de lectura però allò que resulta més interessant "és el foment de l'interés per la lectura i pels llibres, com a instrument de desenvolupar la imaginació i creativitat, a més d'aprendre a interioritzar la lectura i potenciar les competències lingüístiques i comunicatives".
 
La regidora, docent de professió, recordava que l'habit lector s'adquireix en la infantesa, d'ací la importància de treballar i fomentar en l'aula activitats que giren al voltant dels contes i llibres.
 
 
A més a més, hi ha altres beneficis que afecten el propi desenvolupament personal dels alumnes com són el formar lectors crítics que reflexionen sobre els valors i actituds que transmeten els llibres a més d'ampliar els horitzons culturals


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.