dimarts, 22 de desembre del 2020

L'Ajuntament millora els espais verds en el CEIP Sant Miquel


L'Ajuntament de Tavernes, a través de la col·laboració conjunta de les regidories de Medi Ambient i d'Educació, ha plantat nous arbres en el CEIP Sant Miquel, amb l'objectiu que proporcionen una major ombra al pati en els pròxims mesos, a més de dotar el centre de més racons verds.
 
 
Dins d'aquest objectiu de crear espais verds en el centre, s'ha habilitat un espai per a posar en marxa un hort escolar, que serà plantat i cuidat pel propi alumnat del col·legi.
 
La regidora d'Educació, Anna Bellver, i la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, han visitat el centre per comprovar, juntament amb la seua directora, Dolors Sancho, l'estat final de l'actuació realitzada.
 
 
 
Cal dir que aquesta acció s'ha fet tenint en compte les futures obres del Pla Edificant que afecten el centre, i en una zona on no s'han d'executar futures obres. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.