dilluns, 21 de desembre del 2020

L'Ajuntament ha millorat el sistema d'enllumenat del Camp del Vergeret i pistes d'atletisme


L'Ajuntament de Tavernes, dins dels plans municipals de millora de les instal·lacions esportives, ha augmentat la potència i els punts d'il·luminació del Camp del Vergeret i de les pistes d'atletisme que hi ha annexes.
 
Amb aquesta actuació, l'Ajuntament atén les peticions dels usuaris de les instal·lacions, especialment les del club de rugbi local i club atletisme, de manera que s'ha modernitzat i millorat el sistema lumínic que, per edat, havia quedat fluix en potència a més d'antic. 
 
 
 
La solució, com permet vore les fotografies, ha estat ampliar els grups de focus, que ara són de led i de major eficiència lumínica, la qual cosa permet una millor visió en els entrenaments que se solen fer més de nit per motius de treball dels jugadors i atletes.
 
 
 
La millora de les instal·lacions, com ha indicat en moltes ocasions el govern municipal valler, és una de les prioritats que té l'Ajuntament, i després de la millora dels llums del Pavelló Municipal "Carlos Pellicer", ara li ha tocat el torn als llums del Vergeret. També s'ha efectuat la substitució dels focus del trinquet municipal.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.