dimarts, 24 de novembre del 2020

L'Ajuntament repara els clavills sorgits en el mur de defensa de la ciutat




L’Ajuntament de Tavernes ha començat els treballs de reparació dels clavills sorgits en el mur de defensa, concretament a la zona del carrer Castellets, uns clavills que han estat causats per les profundes i fortes arrels dels arbres del voltant.

 



Les obres, per tal de reforçar la seguretat i efectivitat de la reparació dels clavills, utilitzen barres de fibra de vidre de grafé, d’alta resistència i no oxidables. Aquestes barres són fixades amb resina d’ancoratge i, posteriorment, els clavills es tancaran amb morter i es col·locarà el mateix material a la part posterior del mur mitjançant tubs d’injecció.

 

L'actuació, i per tal d'evitar nous clavills en el mur de defensa, ha obligat a talar els arbres per la gran profunditat i grandària de les arrels. 



L’actuació es complementa amb la reparació d’un petit forat en la part interna del mur de defensa, just a l’altura de l’institut IES Jaume II el Just, per a evitar filtracions de l’aigua de pluja.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.