divendres, 20 de novembre del 2020

La Policia Local imposa 27 sancions per incompliment de les mesures contra la COVID-19


La Policia Local de Tavernes  ha imposat durant la primera quinzena del mes de novembre un total de 27 sancions a vianants i conductors de vehicles per incompliment de les mesures vigents de prevenció contra la COVID-19. Entre les infraccions més comuns es troben l’incompliment del confinament nocturn i l’absència d’ús de la mascareta. A més de les sancions, s’ha identificat un total de 110 persones.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, destaca “la importància de la corresponsabilitat de la població en la lluita contra la COVID-19. La Policia Local de Tavernes du a terme un gran treball fent complir les normes i protegint els veïns davant comportaments irresponsables”.

Els agents de la Policia Local fan controls diaris per a vetllar pel compliment de la normativa en la lluita contra la COVID-19, i s’han intensificat els controls a vianants i vehicles, en establiments públics i terrasses en la via pública, zones d’esbarjo, especialment els parcs infantils que es mantenen tancats, i en tots els centres educatius, que compten amb la presència d’agents durant l’entrada i eixida de l’alumnat.

Algunes de les actuacions de la Policia Local es desenvolupa usant tècniques i mitjans novedosos i moderns, Posem per exemple l'operatiu especial per a la festivitat de Tots Sants, quan l’Ajuntament de Tavernes i la Policia Local vigilaren el cementeri municipal, tant l’esplanada com l’interior, amb l’ajuda del dron per a controlar la capacitat i la distància de seguretat entre usuaris.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.