dijous, 12 de novembre del 2020

El dilluns començara la neteja de les platges de Tavernes de canyes i materials deixats pel darrer temporal


L’Ajuntament de Tavernes posarà en marxa el pròxim dilluns el dispositiu especial per a netejar la platja del municipi i retirar les canyes i els altres materials arrossegats pel temporal. Les actuacions es duran a terme amb les pales i camions del consistori.

 

 

 

 

Al llarg de la setmana hi ha hagut gestions amb la Diputació de València per aconseguir la col·laboració de l'entitat en les tasques, que es plasmarà amb l'ajuda d'una màquina especialitzada a amuntonar canyes i materials de gran volum, cosa que permetrà agilitar i augmentar l’eficiència dels treballs.

 

L’Ajuntament te previst reforçar les actuacions amb personal que es destinarà a la neteja i retirada de canyes, de manera que la neteja completa del litoral valler estiga feta amb el menor temps possible. Les faenes es desenvoluparan en dos fases: primer s’amuntonaran les canyes i després es retiraran amb la maquinària pesant especialitzada.

 


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “les gestions fetes per a poder disposar d’una màquina especialitzada en estos treballs i també que el consistori ho reforce amb el personal de neteja perquè la platja de Tavernes estiga neta en pocs dies gràcies al dispositiu preparat”.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.