dilluns, 28 de setembre del 2020

L’alcalde Sergi González i la directora general de la Costa i del Mar, Ana Oñoro, mantindran una reunió telemàtica per tractar sobre la Goleta


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, es reunirà telemàticament amb la directora general de la Costa i del Mar, Ana Oñoro, el pròxim dijous 1 d’octubre, per a trobar una solució a la problemàtica de la platja de la Goleta i reivindicar la necessitat de protegir la costa valenciana.

Sergi González ha manifestat que “el poble de Tavernes pot tindre la confiança que esgotarem totes les opcions disponibles perquè ens proporcionen la solució definitiva que necessitem”.

La reunió serà compartida amb els diferents alcaldes de municipis de la comarca de la Safor que estan afectats per les transgressions marines i alhora reclamar conjuntament mesures urgents per a protegir el litoral valencià davant la crescuda del nivell del mar i les fortes tempestes.

L’Ajuntament treballa decididament perquè arribe esta solució i el mateix Sergi González ja es va reunir setmanes arrere amb el subdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz, per tal que es revisara la priorització de les actuacions en la costa valenciana, tot amb l’objectiu d’aplicar solucions al més prompte possible en la platja de la Goleta.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.