El jaciment arqueològic està situat a 2 km de Tavernes i l’excavació i investigació ha proporcionat abundants materials prehistòrics, com ara restes lítiques, òssies, estructures de combustió i fòssils d’homínids. També s’hi ha documentat un excepcional i únic registre prehistòric sobre la utilització de fogueres al llarg de 250.000 anys, evidències de foc controlat que es situen entre les més antigues d’Europa.
La cova del Bolomor representa un important lloc en la costa del Mediterrani per a descobrir els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu, les formes de vida dels neandertals i d’altres homínids que els precediren.
Demà divendres i dissabte al Parc Arqueològic Bolomor podrem gaudir de diferents activitats i demostracions al voltant de la tecnologia paleolítica, l'evolució humana i tècniques de producció de foc.
Divendres 31 de juliol
18 h. Apertura del centre i recepció de grups.
Demostracions de tecnologia paleolítica, evolució humana, tècniques de producció de foc.....
22 h. Concert de Neenymus
Dissabte 1 d'agost
21 h. Activitat: L'origen i els usos del foc en la prehistòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.