divendres, 19 de juny del 2020

La regidoria de Turisme ofereix els dissabtes de juliol i agost un taller de "Contacontes"


La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Tavernes ha programat per aquest estiu l'activitat d'entreteniment per als xiquets i xiquetes denominada "Conta'm un conte", a realitzar tots els dissabtes de juliol i agost en l'Escoleta de la platja de la Goleta.

La regidora Anna Bellver, de Compromís, ha remarcat que "els contes són un element important en l'educació dels menuts, ofereixen moltes possibilitats educatives i formatives, des de treballar les seus pròpies emocions, fins a ajudar-los a crear hàbits de comportament en igualtat, la valoració del medi ambient i del reciclatge, de l'amistat i sobre tot, una educació en valors no sexistes, on es done importància a l'amistat i la pròpia superació".


En acabar cada conte, els xiquets i xiquetes podran participar en un taller de manualitats sobre la temàtica del conte com a mitja de reforç dels valors que transmet cada conte.

Les places són limitades limitades. Inscripcions i més informació al telèfon  96 288 52 64 Turistinfo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.