diumenge, 24 de maig del 2020

Quan creus que ja s'havia acabat... tornen a començar!!!


Ens fa la impressió que una una vegada ens han obert la mà del confinament i tenim un poc de desescalada, encara només en la Fase 1, tornem a repetir actuacions que semblaven oblidades. 

La primera fotografia és d'ahir dissabte. Tothom el món sap que dissabte no hi ha arreplegada de trastos vells. Ara ben segur que tampoc és aquest el cas, perquè ben segur és que no han informat a l'Ajuntament, que els hauria dit el dia i l'hora. És més senzill deixar-ho al costat dels contenidor i els empleats de la neteja... ja s'apanyaran!!!

La segona fotografia és d'avui: alguna persona necessitava un sofà i l'ha pres. Però l'actuació irresponsable continua i ens fa pales que, lamentablement, hi ha veïns que passen del que ha de ser una actuació cívica i responsable amb la netedat de la seua ciutat.

Ho recordem: hi ha un servei gratuït i a domili d'arreplegada de mobles i trastos vells. Cal telefonar a l'Ajuntament i ens informen del dia i l'hora en que els hem de traure al carrer perquè els empleats passen i els arrepleguen. Tant costa telefonar?  96 282 40 15

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.