dissabte, 23 de maig del 2020

L'Ajuntament va efectuar anit una completa desinfecció de carrers del poble i platja


 
L'Ajuntament va procedir ahir per la nit a una nova acció de desinfecció massiva dels carrers del nucli urbà del poble i de la platja, acció emmarcada dins de les continues actuacions municipals dutes a cap des de l’inici de la pandèmia per mantenir el més baix possible el denominat nivell de càrrega viral.



L’actuació de desinfecció, com ahir vam publicar, va tindre lloc per la nit per tal de no posar cap trava ni impediment a que els veïns i veïnes puguen complir l’horari que tenen marcat de passeig o activitat esportiva al llarg del jornada, tot  dins de les normes de la Fase 1 de desescalada que ens trobem.


Com les altres moltes actuacions efectuades des del passat 15 de març, quan es va decretar l’estat d’alarma, ha estat una desinfecció completa dels carrers de Tavernes i platja, efectuada per maquinària que habitualment s’usa per a tasques de fumigació agrícola, de les denominades tipus turbo.  



El treball de la nit va anar precedir al llarg del dia per un treball complementari, dut a cap "a manguera" en aquells carrers o punts del poble on per la seus estretor o anar de pujada era impossible l'accés de la maquinària. Les fotografies informem de distints aspecte del treball en el casc urbà durant el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.