dijous, 16 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Distribució de 3500 mascaretes als comerços locals oberts

 
L’Ajuntament ha distribuït 3500 mascaretes entre els comerços oberts del poble, una acció que s'emmarca dins de les mesures que pren la nostra administració local en la lluita contra la COVID-19. L'Ajuntament ha dedidit que aquesta primera remesa de 3.500 mascaretes - es fan gestions per obtindre'n més- es repartesquen en els xicotes comerços, com a demostració del recolzament de l'Ajuntament al comerç local i de proximitat.



L’Ajuntament, amb la col·laboració de Creu Roja i Protecció Civil, ha distribuït 3500 mascaretes entre els comerços oberts del poble perquè les facen arribar a les persones que ixen de casa per fer la compra.


Aquesta mesura complementa a la que posarà pròximament en marxa la Generalitat Valenciana per abastir amb mascaretes a tota la població major de 65 anys i col.lectius de risc a través de les farmàcies i també a la mesura de facilitar mascaretes a tota la gent que utilitza el transport públic per desplaçar-se al lloc de treball.

L'Ajuntament assegura que seguirà duent a terme totes les actuacions necessàries per garantir la seguretat sanitària del poble.

Informació web municipal. No es cap fake news

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.