dijous, 9 d’abril del 2020

L'Ajuntament ha intensificat els controls per evitar desplaçament innecessaris



L'Ajuntament de Tavernes ha intensificat al llarg de la setmana els controls per a evitar desplaçaments innecessaris, amb nombroses actuacions dins del dispositiu de seguretat i control de les mesures adoptades en l'Estat d’Alarma. Les nombroses actuacions han estat coordinades amb la Guàrdia Civil.
 

Les actuacions es realitzen de forma diària, amb controls de tràfic i de vianants, d'accés als supermercats, revisió de matrícules de vehicles estacionats en la via pública així com de vigilància amb el dron municipal.  



Cal també indicar que els darrers dies i de cara a les dates de la Setmana Santa i Pasqua s'han reforçat les dotacions i s'han intensificat els controls. Com a resultat d'aquestes actuacions en la present setmana la Policia Local i la Guàrdia Civil han imposat 128 sancions per incompliment de l'estat d'alarma, amb un total, des del dia 15 de març, d'un total de 801 sancions.
 

L'Ajuntament ha agraït els veïns i veïnes de Tavernes l'actitud molt responsable i la bona mostra de civisme que venen demostrant al llarg del confinament. També ha destacat que les actuacions irresponsables per part d'uns pocs no poden embrutar ni deslluir el gran esforç que fa la gran majoria  de la població. 

Informació i fotografies web municipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.