dimecres, 25 de març del 2020

L'Ajuntament continua les tasques de desinfecció dels carrers del poble

 
L'Ajuntament de Tavernes va continuar ahir per la vesprada la tasca de desinfecció dels carrers de Tavernes. I una vegada més han estat els nostres lectors qui s'han encarregat de fer-nos arribar fotografies, i fins un vídeo, de moment diversos de l'actuació en carrers de Tavernes.


 
 
La iniciativa ha estat ben acollida pels vallers i així ens ho diuen quan ens envien les fotografies. Aquesta iniciativa, com a Tavernes, també s'efectua en molts punts d'Espanya. 



Així des de fa uns dies, i coincidint amb l'increment i expansió de la Covid-19, és rara la comunitat on els agricultors s'han sumat a la lluita contra la propagació del coronavirus. A Tavernes, l'exregidor Javier Escrihuela col·labora amb l'Ajuntament, de manera totalment desinteressada, tant en el treball de polvoritzar com en la prestació del tractor i equipament. 



Com permeten comprovar les imatges, la polvorització es fa pels carrers amb un material desinfectant i no es fa de manera improvisada, doncs per dur a cap el treball tal com vam informar en el seu dia va haver una reunió a l'Ajuntament on es va planificar tot el recorregut pel casc urbà i per la platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.