dilluns, 20 de gener del 2020

Els carrers de la Goleta prop de la mar continuen inundats en no cessar l'entrada d'aigua de la mar


Aprofitant que havia deixat de ploure, i fins i tot el vent ja havia amainat bastant, hem visitat la platja de la Goleta on sembla ser que els danys materials seran més greus i nombrosos. 

Cal dir que no hem pogut avançar, ni tampoc ho hem intentat, atés que hi havia unes tanques de la Policia Local que impedien el pas. I ens hem aturat i des d'allí  hem fet les fotos que veieu ací, algunes amb teleobjectiu, i també les que hem afegit a l'àlbum del temporal que hem obert a facebook. 


 Pocs canvis els que hem vist avui al llarg del dia. La mateixa situació del matí es vivia aquesta vesprada i a la boqueta nit, quan érem allí, cosa lògica si la situació de la mar no ha canviat. 


Com veieu pocs canvis respecte a les imatges que han corregut per les xarxes, i tal com es veu la cosa, dubtem que al llarg de demà torne tot a la normalitat. Ara si la mar ajuda i abaixa de nivell, es quan es podran engegar les bombes del llacs i fer bona tasca desaiguant aigua cap a la mar. Ho esperem.

També us donarà més detalls de la situació el vídeo que hem enregistrat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.