diumenge, 15 de desembre del 2019

L'Ajuntament inicia la preparació de la zona d'acampada del Festivern

 
L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els preparatius de l’edició 2019 del Festivern amb la neteja i condicionament dels terrenys que serviran d’acampada als milers de joves que vénen a Tavernes a gaudir d’un Cap d’Any de música.


A hores d’ara ja es treballa, tal com hem pogut comprovar aquests dies, en el condicionament de terrenys ubicats al voltant del Camí de Gandia, amb la qual cosa i com es habitual la zona d'acampada s'estendrà des de la carretera comarcal pràcticament fins el riu Vaca i en sentit paral·lel a l'Avinguda de Marjaletes. 



Enguany el Festivern comptarà amb novetats, sobre tot referent al control i la recercar de la seguretat de tots els assistents, amb mesures preses en base a les recomanacions fetes tant des de la Generalitat com des dels cossos de Seguretat. 



La zona d’acampada estarà enguany completament acotada i tindrà un control d’accés, hi haurà carrils de seguretat pe transitar la gent i els serveis d’emergència, i s’haurà de guardar una distància entre les tendes. A més hi haurà limitació quan a nombre d’ocupants i prohibició expressa de fer focs i altres activitats que puguen ser perilloses. També cal indicar que l’accés a la zona d’acampada no es podrà efectuar si el festiverner/a no ha adquirit l’abonament d’acampada, cosa que no es podrà fer separada de l’entrada.
.
I un any més, al voltant del Festivern, hi haurà els tradicionals campionat de futbet, bàsquet, així com el concurs de paelles i activitats culturals, però no s’han donat a conèixer encara.
Informació pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.