dilluns, 23 de setembre del 2019

"Riure's en valencià" darrer espectacle de festes a la Plaça Major


 Anit a la Plaça Major vam poder gaudir de l’espectacle “Monòlegs: riure’s en valencià” protagonitzat pels monologuistes Arnau Soler i Maria Juan. 


Maria Juan és sobradament coneguda per les seues intervencions en la televisió valenciana “A punt” a més de conduir el programa “Comediants” de monòlegs en valencià. 



Gran ambient a la plaça, pràcticament de gom a gom, per passar una vetlada genial i divertida amb Maria Juan i Arnau Soler, amb les sàtires sobre la vida quotidiana, les vacances dels xiquets, la caseta a la muntanya o l’apartament a la mar i la maternitat i el moment del part, que “vivia” Maria Juan i que feien petar de riure el públic assistent.


Arnau Soler afirma que de menut va caure dins d’una gran olla (vaja com Obelix), però aquesta plena d’ironia, se la va beure tota i a partir d’ací... de Benimàmet, a fer riure a valencians i valencianes amb les crítiques mordaces sobre el viure tots els dies i amb totes les facetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.