divendres, 20 de setembre del 2019

L'Ajuntament actua en el Passeig Lepant per evitar caigudes de palmeres o les seues rames



L'Ajuntament, a traves de l'empresa concessionària de la conservació i manteniment de les zones enjardinades va procedir ahir a actuar en el Passeig de Lepant, en concret en la zona de jocs infantils com a mesura preventiva i de seguretat per els usuaris. Perquè la seguretat, i més dels xiquets i xiquetes quan juguen, ha d'estar assegurada.



Fa unes setmana, els treballadors van procedir a efectuar tasques en els oms (polvoritzar contra plagues, alguna poda..) i ara els ha tocat el torn a les palmeres, alguna s'ha hagut de tallar afectada pel morrut roig i també perquè havia estat afectada pels vents del temporal.



I com que afectava la zona de jocs infantils i podia caure en un moment indeterminat en el temps sobre les instal·lacions de jocs, s'ha procedit a tallar al mateix temps que s'han netejat altres palmeres per evitar que les rames més velles pogueren caure amb alguna ventada.

Les fotografies ens informen del treball que es feia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.