divendres, 2 d’agost del 2019

El president del Bloc i de les Corts, Enric Morera, visita el govern municipal


Enric Morera, president del Bloc, una de les formacions polítiques que integra la coalició Compromís, i que és també l'actual president de les Corts Valencianes, ha visitat avui Tavernes per tal de conéixer el nou govern municipal de Compromís i personalment al nou alcalde de la ciutat, Sergi González. 

Enric Morera està visitant les localitats on hi ha grups municipals de Compromís per tal de conéixer els projectes i aspiracions que tenen en obres i serveis els distints pobles i oferint la seua ajuda institucional en les relacions amb l'Administració.

En el cas de Tavernes "hem estat parlant dels projectes que tenim en marxa i d'altres temes d'actualitat de Tavernes. Morera s'ha compromés a ajudar-nos amb el que calga per a que tots eixos projectes cristal·litzen en aquesta legislatura" ha indicat en el seu perfil de facebook l'alcalde Sergi Gonzàlez.

El president del Bloc i de les Corts Valencianes s'ha ofert al govern municipal de Compromís a fer de mitjancer davant aquells organismes de la Generalitat als quals puga Tavernes acudir per agilitar obres com la piscina coberta o el col·lector de la platja actualment en execució i per al qual la Generalitat s'ha de fer càrrec de la segona fase, amb un valor sobre 1'5 milions d'euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.