dijous, 8 d’agost del 2019

"Concert d'Estiu" de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes el divendres, dia 9



La Banda Simfònica de la Societat Instructivo Musical de Tavernes ofereix el pròxim divendres, dia 9 d'agost, el tradicional "Concert d'Estiu" que un any més se celebrarà a la capella de la platja a partir de les 22'30 hores.

La formació musical vallera, dirigida pel director Rafa Garrigós, oferirè un concert que s'iniciarà amb l'estrena del pasdoble "SIUM" del qual ës autor el mateix director; i les obres "Hispania" de Óscar Navarro i "Portillo Andaluz" de Juan M. Molina en la primera part. En la segona part, els assistents podran escoltar "Reminiscencia gitana" de A. Waignein, "Graysondance" de David R: HOTSINGER I "Don Manolito" de Pablo Sorozabal.


Aquest gran concert de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes té com a al·licient l'estrena del pasdoble "SIUM" un homenatge que el director de la formació, Rafa Garrigós, ha dedicat a la SIUM:


"He compost aquest pasdoble com a petit homenatge a una banda que em sent orgullós de dirigir. Un homenatge a tota la seua història. Al treball de molts anys, dels músics d'ara, els anteriors i els que vindran” ha indicat el director.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.