dijous, 11 de juliol del 2019

Tavernes rep dues banderes "Q" de "Qualitur" per a les dues platges valleres


Josep Llácer, primer tinent d'alcalde del govern de Compromís de Tavernes, en nom de l'ajuntament ha arreplegat de mans del President de la Generalitat, Ximo Puig, els guardons "Qualitur" per a les dues platges valleres, la de la Goleta i la genèrica de Tavernes.

L'acte de lliurament de les banderes va tindre lloc en el Centre de Turisme de Castelló, i cal ressaltar que enguany el 62% de les platges amb bandera de Qualitur són valencianes.


El president Puig va destacar precisament eixe fet, que el País Valencià, és l’autonomia amb més platges guardonades per Qualitur gràcies a l’aposta del Consell Valencià per competir “a través de l’excel·lència i la qualitat”. Cal indicar que som també l'autonomia amb més banderes blaves de tot el litoral espanyol.

La distinció "Qualitur" a les dues platges de Tavernes és una manera de visibilitzar la qualitat de les nostres platges i alhora representa el reconeixement del treball ben fet des de l'Ajuntament.



A la província de València els guardonats han estat, a més de Tavernes, les platges de Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Cullera, El Perelló, El Puig de Santa María, Gandia, La Pobla de Farnals, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sagunt, València, Alboraia i Xeraco.

A la província de Castelló les poblacions d’Alcalà de Xivert, Benicàssim, Borriana, Moncofa, Nules, Orpesa, Peníscola, Torreblanca, Vinaròs i Castelló de la Plana.

A Alacant han obtingut la bandera Qualitur els municipis d’Altea, Benidorm, Benissa, Dénia, El Campello, La Vila Joiosa, Oriola, Pilar de la Horadada, Santa Pola, Teulada i Torrevella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.