dissabte, 27 de juliol del 2019

Grans concerts d’Orishas, Asian Dub Foundation i The Toasters avui dissabte, dia gran, en Iboga Summer Festival




Superat l'equador del festival, avui dissabte es presenta una de les jornades més esperades, amb una completa programació en els quatre escenaris. La programació no ofereix descans. Tallers i activitats culturals des de primera hora que donaran pas, posteriorment, a les actuacions musicals. En el Main Stage actuaran bandes de la talla d’Orishas, Asian Dub Foundation i The Toasters, com a plats forts del dia. 
Els cubans Orishas estan d'actualitat després de la seua tornada als escenaris. Ho han fet de forma reeixida, com demostra el bany de multituds rècord en el seu concert de Santa Cruz de Tenerife davant 400.000 assistents. 

El concert d’Asian Dub Foundation serà un dels moments estel·lars d'aquest Iboga Summer Festival 2019. Les expectatives estan molt altes amb la banda londinenca. Sens dubte una de les propostes més destacades dins l'escena electrònica global i reivindicativa, referent les últimes dues dècades. 
Completen el cartell de hui les actuacions de The Toasters, Grison Beatbox, Doctor Prats, Ska'n'Ska, els sound systems en el Dub Corner i els directes de la Carpa de Circ. 

Una completa proposta a la qual cal sumar les batucades, l'oferta gastronòmica de primera qualitat, la comoditat en tots els serveis i zona d'acampada o la proximitat de la platja a 1 minut caminant.

Segons la nota de premsa (traduïda) i fotografies de l'organització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.