dijous, 27 de juny del 2019

Es poden els arbres de la plaça del Camp de Futbol per evitar esguellaments de les branques pel pes.



La concessionària del manteniment de jardins i zones verdes de Tavernes, "Agricultores de la Vega" ha procedit aquest mateix matí de dijous a podar els oms de la plaça del futbol amb l'objectiu d'evitar alguna trencadura de branques que puguen ocasionar danys a les persones.


L'actuació ha vingut determinada després que el passat cap de setmana es trenqués una branca sense cap conseqüència personal ni danys al mobiliari, branca que va ser retirada a les poques hores per l'empresa.


Ara s'ha procedit a una actuació semblant a la que es va dur a cap fa un mes en els oms del Passeig Lepant: una poda selectiva de les branques a la fi de procedir a un buidatge de l'arbram i, sobre tot,  eliminar pes a les branques derivat per la gran brotada de la primavera i que pot produir, com aixi ja ha passat, a que algunes s'esguellen i caiguen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.