dimarts, 16 d’abril del 2019

La falla La Via nomena les falleres majors 2020


La Falla la Via ha nomenat ja els màxims representants per a les falles del 2020: la fallera major serà Melani Cremades Giner i la fallera major infantil Laia Vila Montoya. Quan a presidents, Iker Vila Montoya, germà de la fallera major infantil, serà el president infantil i Manolo Marín Martínez, seguira un any més en el càrrec de president de la falla.

L'assemblea de la Junta Directiva va realitzar en el seu dia les corresponents telefonades. Laia Vila Montoya, nascuda i criada a la falla, no va poder amagar l'emoció en sentir la veu del seu germà Iker que li anunciava que seria la màxima representant infantil de la Via.
 
Per la seua banda, Melani Cremades Giner, responia Manolo Marín, el president de la falla, donant la seua conformitat de representar tots els fallers i falleres de la Via i prometent gaudir al màxim de tots els actes.
 
La nostra enhorabona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.