divendres, 12 d’abril del 2019

Anit va començar la campanya electoral al Congrés de Diputats i Corts Valencianes


 Anit va començar la campanya electoral que ens durà a les eleccions generals el pròxim dia dia 28. En el cas valencià, el mateix dia seran les eleccions autonòmiques, les eleccions a Corts Valencianes, cosa que sembla hem oblidat dins de la voràgine de propaganda televisiva on les eleccions valencians han quedat invisibles. 



Sembla ser que això és el que es buscava: que no es parlara dels problemes valencianes, que no isquera per a res que estem infrafinançats, que som l'autonomia on l'estat menys inverteix, que estem en la cua de la renta per capità per culpa de les polítiques de finançament que apliquen el PP i PSOE, que no ens parle de la nostra taronja, entre altres temes... Sort que hi ha Compromís per fer que es parle de nosaltres, els valencians i valencianes.


 Un any més els partits a nivell local es reuniren a la plaça Major per fer la protocol·lària enganxada de cartells. Us oferim unes fotos de l'enganxada de Compromís a la plaça Major.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.