divendres, 12 d’abril del 2019

Activitats dins de la Setmana Cultural de la Gent Gran


Ahir va ser un dia ple d'activitat dins de la Setmana Cultural de la Gent Gran que s'està realitzant al llarg de la setmana organitzada per la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola, de Compromís.
 

Pel matí, des de Diputació, es va realitzar una xerrada/taller sobre com exercitar la memòria i que va tindre una bona acollida . Aquesta activitat anava molt lligada a tots els tallers que es porten realitzant des de la Regidoria de Serveis Socials, durant tot l'any.
De vesprada es va realitzar un concurs de dolços i després un berenar conjunt, amb unes receptes receptes preparades molt bones i que va servir als assistents per aprendre un poc mes. Les premiades van estar molt contentes amb els detalls, i la resta també en compartir una vesprada molt dolça.
Avui divendres es tanca la Setmana Cultural de la Gent Gran, organitzada per Serveis Socials, acudint a la Trobada multicultural de Cáritas, de 16:30 fins 20 hores al Mercat Municipal, amenitzada per la Ventolins Band.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.