dimarts, 5 de març del 2019

La Via i Prado, aconsegueixen els banderins als ninots indultats de la falla gran i infantil respectivament.



 La falla “La Via” ha aconseguit el banderí  al Ninot Indultat 2019 de les falles grans amb una composició d'homenatge als nostres avis, mentre que la falla “Prado” ha fet el propi amb el Ninot Indultat Infantil, amb una composició basada en els personatges del "Mag d'OZ", amb la qual cosa revalida el triomf que ja va aconseguir l’any passat.


El vestíbul de la Casa de la Cultura s'ha omplert avui de gom a gom per conéixer el veredicte del jurat  i també com no presenciar l'exposició del ninot preparada per la Junta Local Fallera de Tavernes i de la qual us oferim unes imatges. Cal destacar, un any més, l’alta qualitat de tots els ninots presentats per les comissions falleres valleres.



L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i la regidora de festes, Encar Mifsud, que han lliurat els corresponents banderins a les comissions guanyadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.