dissabte, 30 de març del 2019

El parc de calistènia de la platja està molt avançat. En acabar aquest, s'iniciarà el del casc urbà


La instal·lació de circuits de calistènia i pistes d'street workout en la zona del Parc del Molló, en la platja, està en fase d'execució, i si l'oratge no ho impedeix, podien estar acabats el pròxim dimarts. Actualment presenten, com podeu observar en les fotografies d'ahir divendres per la vesprada, un avançat estat d'execució.



Només acabada, l'empresa “Hags Swelek, SA" que és també l'adjudicatària de la mateixa instal·lació en la zona dels Sequers, comencarà les obres. Les noves instal·lacions permetran l’entrenament al carrer (en inglés street workout), una activitat esportiva on s’usa el propi cos i qualsevol objecte per a realitzar els exercicis físics, al carrer, en parcs o espais públics.  




Aquestes dues instal·lacions de calistènia (poble i platja) suposen una despesa de 47.083 euros dins de les inversions previstes en el passat pressupost municipal, i només van ser votades a favor pel govern de Compromís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.