dimecres, 20 de març del 2019

El carrer de l'Escorxador ja llueix unes noves voreres i passos de vianants



Les obres de millora de voreres en el carrer de l’Escorxador estan acabades talment com podeu comprovar en les fotografies. Al mateix temps que s'han construït noves voreres, i tal com ací vam informar, es va canviar tot el sistema de canonades de conducció d'aigua potable i sistemes d'electricitat, amb nous enganxes fins a les cases. 


ambé s'han habilitat passos de vianants totalment accessibles, principalment enfront de la seu musical. Totes aquestes actuacions en el carrer conegut més amb el nom castellà “del Matadero" (ací s'aixecava l'antic escorxador, on ara hi ha la seu de la Societat Musical) completa les actuacions semblants realitzades en els carrers Joan d'Àustria i Riu.



El projecte executat per l'empresa Pavasal acabarà amb l'asfaltat dels carrers esmentats, una actuació que s'ha deixat per a després de les falles. Totes aquestes obres formen part d'un únic projecte de reurbanització denominat genèricament “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant" i que ha suposat una inversió municipal de 132.601 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.