diumenge, 20 de gener del 2019

La posada en marxa de la ràdio municipal perquè fos nexe d'unió dels vallers i potenciadora de la nostra llengua



Una de les promeses electorals de Compromís va ser la posada en funcionament de la ràdio municipal dins de l'objectiu d'impulsar un servei radiofònic per a Tavernes i per extensió a la Valldigna, satisfer la demanda de la societat valldignenca i més després que la radio existent fóra clausurada per un expedient sancionador del govern del PP de la Generalitat. 
 
"Valldigna Ràdio" va ser impulsada pel govern de l'Ajuntament sota el lema "Valldigna ràdio, la radio que ens uneix" com a mitjà dels veïns de Tavernes i dels pobles del voltant  d'accedir a la informació més pròxima i rellevant de la Valldigna, tota en valencià per tal de potenciar i defensar la nostra llengua..

La posada de la ràdio municipal va implicar moltes hores de gestió, d'esforços i de tràmits administratius, sobre tot perquè la llicència que fa vint anys va atorgar la Generalitat á l'Ajuntament no va ser mai desenvolupada pels anteriors governs del PP.
 
L'expedient original no servia i es van fer modificats i millores en el projecte, amb un nou emplaçament d'equips i antenes radiants. 

Una vegada iniciades les emissions i determinat el sistema de gestió que tindria la ràdio (el PP i PSOE van votar en contra) l'emissora municipal es va integrar en la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV) i, a poc a poc, es va omplint la graella de la programació amb novetats com la posada en funcionament, el pròxim dia 25, d'un programa de promoció de les activitats d'entitat que formen el teixit associatiu valler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.