dilluns, 17 de desembre del 2018

Demà dimarts es clausura la segona edició del programa d'inservió sociolaboral "Incorpora't".


La Secretària Autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, clouen demà dimarts, a partir de les 10 hores, el programa d'inserció sociolaboral "Incorpora't". L’acte tindrà lloc en el Centre Social Dolores Rojas (c/ Gabriel Hernández, 51) de Tavernes.
 
L’equip "Incorpora’t" està format per 5 psicòlogues i una treballadora social. Són un equip que pertany a l’Ajuntament de Tavernes i que treballa conjuntament amb el departament de Serveis Socials. En la foto superior, una reunió de Jordi Joan i Noe Alberola amb l'equip.
 
 El acte servirà perquè la responsable autonòmica de Serveis Socials, la vallera Helena Ferrando, comprove de primera mà el treball dut a terme pels treballadors i participants del programa "Incorpora’t" durant aquests mesos.
 
Alumnes d'Incorpora't del taller d'encaixadors de cítrics
 
L'Ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 148.000 euros de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per dur a cap "Incorpora’t", el programa d'inserció sociolaboral impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, amb l'objectiu de promoure la inclusió sociolaboral i de lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació. 
 
La segona edició es clausurà demà dimarts després de mesos de formació amb itineraris personalitzats i sessions formatives per als participants en un programa, que en la seua primera edició a Tavernes va ser premiat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.