dijous, 8 de novembre del 2018

L’INJUVE concedeix una subvenció al programa d’inserció sociolaboral de jóvens víctimes de violència de gènere

L’Institut de la Joventut (Injuve) ha concedit una subvenció de 8.000 euros a l’Ajuntament de Tavernes en reconeixement de l’innovador programa d’inserció sociolaboral destinat a fomentar el treball entre jóvens víctimes de la violència de gènere. El programa ha estat desenvolupat de forma conjunta per la Regidoria de Foment de l’Ocupació, que dirigeix Josep Llácer, i la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat, que dirigeix Noe Alberola.

L'ajuda, atorgada a uns pocs municipis a nivell estatal i destinada al foment de l’ocupació de jóvens d’entre 16 i 35 anys, suposa un reconeixement a la tasca transversal realitzada pel consistori en matèria de foment del treball i en la lluita contra la violència de gènere.

Més de 15 jóvens valleres víctimes de violència de gènere han participat en la  primera edició del programa, on han seguit un itinerari personalitzat d’orientació laboral. Les participants han rebut a més formació en competències professionals i assessorament i formació destinat a recolzar la iniciativa empresarial, entre d’altres.

Aquesta iniciativa està emmarcada en el conveni de col·laboració entre l’Institut de la Joventut (Injuve) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per a promoure l’ocupació juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.