dimarts, 13 de novembre del 2018

La Conselleria d'Educació premia 8 alumnes vallers de centres escolars




Un total de 8 xiquets i xiquetes, alumnes dels centres escolars de Tavernes, han obtingut el Premi Extraordinari de Primària segons s'indica en la Resolució del 8 d'octubre de 2018 de la Direcció General de Política Educativa, que s'ha fet ara oficial. En la imatge de dalt estan els noms dels premiats i els centres a qui pertanyen.

Els premis es concedeixen després de revisar les sol·licituds. Ordenades de major a menor nota mitjana en les àrees de 5é i 6é d’Educació Primària,  es confecciona la relació d’alumnat adjudicatari dels premis extraordinaris d’Educació Primària.

L’alumnat premiat rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment  acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que serà entregat en un acte acadèmic organitzat a l’efecte.

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària per part d’un alumne o alumna es farà constar en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic per mitjà d’una diligència específica, que haurà d’omplir el centre docent en què l’alumne o alumna haja finalitzat l’etapa.

3 comentaris:

  1. Enhorabuena a todos ellos, y a sus padres, que seguramente les habrán inculcado la importancia del estudio y una buena educación. Ahí tienen un merecido premio al esfuerzo, los mejores expedientes de Tavernes. Un ejemplo a seguir por sus compañeros de clase... y les deseo que sigan cosechando éxitos.Por cierto Cotorra, son ocho niños, no siete.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la correcció. Un despiste. Sort que el llistat és clar i no ens hem deixat ningú!

    ResponElimina
  3. Enhorabuena se lo han trabajado. Los centros y los chiquets !!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.