dimecres, 21 de novembre del 2018

El dia després de les plogudes (IV): Els arbres caiguts


L'empresa de manteniment de jardins procedia ahir a la retirada de l'arbre que, per efecte del vent, havia caigut en el Passeig Colom.


Tal com vam informar, l'arbre havia tombat sobre les 3 de la matinada sobre l'envelat-terrassa d'un establiment hostaler del Passeig Colom i, segurament per l'hora de l'esdeveniment, no hem hagut de lamentar danys personals només materials, que eren ben visibles i notables com podeu vore a les fotografies.


L'empresa concessionària de jardineria delimitava la zona de treball i amb ajuda de maquinària i fins i tot una grua procedia a fer bocins el tronc i arbratge i dipositar-los en els camions per al seu trasllat. 



Però no va ser l'únic arbre caigut en el terme municipal el dilluns. Un gran pi tombava també en el camí que du a Tavernes quan el desvies, venint de València, pel Portitxol. També va caure sense fer cap danys, simplement el destorb als pocs vehicles que pogueren circular per la zona.


Els operaris municipals procedien a tallar-lo i, dipositats els trossos en el camió, procedien al seu trasllat, amb la qual cosa es deixava lliure el pas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.