diumenge, 9 de setembre del 2018

Torneig de Festes d'Halterofilia


El club local de halterofília ha organitzat amb la col·laboració de la regidoria d’Esports el tradicional Torneig de Festes amb la participació d’halteres de Cullera, Alzira, el Cabanyal i del club valler.

Un total de 40 halteres de totes les categories han participat en un torneig que s’ha desenvolupat al llarg del matí la vesprada amb un ambient de germanor. A destacar la participació de moltes dones, que cada dia és més habitual en la pràctica d’aquest esport.

El president del club, Francisco Felis, va informar que deixa el càrrec després de 38 anys al front de l’entitat, una etapa que ha estat molt fructífera en triomfs i títols, alguns nacionals, per a l’entitat. Felis va assenyalar la seua voluntat de seguir en el club com a entrenador, alhora que va dir que cal deixar pas a gent jove i que la nova directiva pot comptar amb la seua ajuda.

El regidor d’Esports, Josep Llacer i el propi president Francisco Felix Cardona foren els encarregats de lliurar els trofeus respectius als participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.