dijous, 27 de setembre del 2018

Tavernes guarda un minut de silenci per condemnar els assassinats masclistes de Castelló


 
L'Ajuntament de Tavernes ha volgut condemnar els assassinats masclistes de dos menors a mans del seu pare ocorreguts a Castelló amb una concentració silenciosa a les portes del consistori per rebutjar un nou cas de violència de gènere que ha colpejat durament la nostra societat.

Ahir a les 12 del migdia es va guardar un minut de silenci en què els regidors, treballadors de l'Ajuntament i ciutadans de Tavernes es concentraren a la plaça Major i a les portes de l'edifici Braç Treballador per a reafirmar el compromís d'institucions i de la societat per a lluitar contra esta xacra. 

Amb esta concentració han manifestat la solidaritat amb la família de les menors i el rebuig a qualsevol tipus de manifestació de violència contra la dona. També han estat en el record les víctimes assassinades en els atacs de violència masclista ocorreguts ahir a Granada i Bilbao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.