dissabte, 22 de setembre del 2018

El valler Juan Vicente Climent Espí nou gerent de la Universitat de València


La rectora i el Consell Social de la Universitat de València han acordat nomenar al valler Juan Vicente Climent com a nou gerent de la institució acadèmica, en substitució de Joan Oltra Vidal, en el marc d’un conjunt de canvis en la gestió i polítiques universitàries iniciat per l’equip rectoral, encapçalat per Mavi Mestre, que va prendre possessió el passat mes d’abril. Climent va prendre ahir possessió del càrrec.

El nou gerent, Juan Vicente Climent Espí, és funcionari de carrera del Cos Tècnic Superior d’Administració General de la Generalitat Valenciana, en la qual ha prestat serveis al llarg més de trenta anys, ocupant diferents posicions de caràcter directiu, com ara la direcció del gabinet del Conseller de Cultura i la Secretaria General de la Conselleria de Medi Ambient. 

Compta amb una dilatada trajectòria en llocs de treball de responsabilitat en l’àrea d’universitats i investigació, exercint fins el moment del seu nomenament les funcions de Cap del Servei de Gestió, Prospectiva i Serveis de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.