dimarts, 25 de setembre del 2018

De vegades, cal alguna explicació dels majors sobre que deuen fer o no els menuts



Els xiquets són els xiquets i de vegades en els seus jocs no són massa conscients que hi ha coses que millor no fer-les, per les conseqüències de brutícia que porten als espais urbans.


Ens envien unes fotografies de la replaceta del Tio Julio, amb alguns efectes d'una manera de jugar on els xiquets/xiquetes sembla ser que en el que menys pensen és  que no poden trencar papers, o desfer el suro blanc, o qualsevol altra cosa que deixe l'espai de joc completament brut.


I davant d'això ens preguntem ¿no hi ha cap pare o mare, o cap major que els diga, que els explique que això no és una forma de jugar i que només fa que embrutar la gespa artificial i l'espai de joc?.

Conservar els espais urbans nets és cosa de tots, tots podem col·laborar. El poble, els seus carrers i places, no s'embruten si nosaltres no els embrutem.

2 comentaris:

  1. De vegades sembla que el que és de tots no és de ningú, i no és així. El que és de tots a tots ens costa diners, i el que fa mal a lo que és de tots ens fa mal a tots i a tots ens furta el diners que costa, netejar, arreglar ó remplaçar el que ha fet malbé.

    ResponElimina
  2. Hi han pares pero estarien fense la cerveseta tranquilament. Hi ha gent que no está pa tindre fills.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.