dilluns, 17 de setembre del 2018

Ciclistes vallers participen en la "Titan de la Mancha 2018"



Un grup de ciclistes vallers del “Gastrobike” va participar el dissabte passat, dia 15, en la prova  "Titan de la Mancha 2018" en la modalitat marató de 112 Km. El club BTT Valldigna ha estat representat per Fran Lledó, i el CETV per Guillermo, però acompanyats per Peñalba, Miguel Xupe, Fermin Clemente i Jorge, que participaven com independents.

La ampla participació en la cursa deixa de manifest la importància de l'afició al ciclisme  de muntanya que hi ha a la Valldigna.


Malgrat ser una etapa relativament plana, la calor, la pols i l'ascens als molins de les diferents localitats per on circula, la converteixen en un repte molt dur per als participants.

Com han indicat els participants, també es una oportunitat meravellosa per descobrir el cor de la Manxa i gaudir de paisatges i moments inoblidables. Els vallers han coincidit a assenyalar que en allò que respecta a l'organització, mereixen un 10 en tots els aspectes.

Remés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.