dilluns, 20 d’agost del 2018

Obert el termini per a presentar ofertes a les barres de bar durant les festes


L'Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer que fins al dia 27 d’agost està obert el termini per a presentar ofertes a la licitació pública per optar a la instal·lació i explotació de les barres de bar durant les festes patronals de Tavernes.

Les festes enguany comencen el divendres, dia 7 de setembre, i l'Ajuntament estableix les bases que regulen el procediment de les barres a instal·lar en els espais públics del municipi, prop dels actes i concerts programats oficialment. Hi ha el termini de deu dies naturals, que començava ahir, perquè els interessats presenten propostes en el procediment licitatori.


En total són tres els taulells a instal·lar durant les festes patronals d’enguany en els espais públics del municipi, amb una porció de superfície diferent. Estaran situats a l’avinguda de les Corts Valencianes (barra de bar número 1, amb 74m2), carrer Mestre Sansaloni (barra de bar número 2, amb 6m2) i al pavelló multiusos del Vergeret (barra de bar número 3, amb 74m2). Com s'hi observa, envolten la zona establerta per als diversos concerts i actuacions musicals que se celebraran del divendres 7 al dissabte 15 de setembre en el municipi. 
 
La licitació pública de les barres de bar per a les festes patronals del 2018 ha quedat dividida en dos lots: el primer està compost per la barra de bar número 1, i el segon per les barres de bar números 2 i 3. 
 
Les bases reguladores del procediment licitatori es poden trobar en la Secció d’Urbanisme i Medi ambient de l’Ajuntament i també a l’apartat Perfil del Contractant de la pàgina web municipal, on es pot consultar-hi tota la documentació necessària que s’ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al 27 d’agost. Posteriorment, es comunicarà la data per a l’acte públic d’obertura de les ofertes econòmiques.

2 comentaris:

  1. Es sap algo del programa de festes?

    ResponElimina
  2. Ho desconeixem tot, excepte els grups musicals que es van anunciar en el seu moment i que ja vam publicar.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.