dimecres, 29 d’agost del 2018

Jornada de portes obertes al jaciment de la Cova del Bolomor el pròxim cap de setmana


Un any més, la Cova del Bolomor obri les seues portes a tots els visitants acompanyada per una programació de dos dies amb diverses activitats i tallers didàctics a la platja i al jaciment. Es tracta d'una oportunitat única de visitar una de les coves més emblemàtiques del País Valencià i reviure la vida dels primers èssers humans.

L’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor i el Servei de Recerca Prehistòrica de la Diputació de València han organitzat una vegada més aquesta iniciativa amb l’objectiu d’apropar a la població i posar en valor un dels jaciments arqueològics més importants de l’àmbit europeu, i els treballs d’excavació i recerca que realitzen els especialistes sobre el terreny. També col·laboren en l’esdeveniment el Centre Excursionista de Tavernes, Protecció Civil i la Policia Local. 
Us oferim la planificació i programació per a les jornades de portes obertes de la Cova del Bolomor per al 31 d’agost i 1 de setembre: 
Divendres 31 d’agost 

Demostracions en directe i informació sobre la Cova del Bolomor. L'activitat tindrà lloc a l'entrada de l'Avinguda de la Marina de la platja, junt a l'oficina de turisme a partir de les 19h i fins les 21h. No cal inscripció prèvia. 

Dissabte 1 de setembre 

Visita al jaciment de la Cova del Bolomor amb tallers didàctics i diferents explicacions sobre la cova. Per a esta activitat sí és necessària la preinscripció prèvia per dividir els assistents en diversos grups i facilitar la visita a la Cova del Bolomor.


Els membres del Centre Excursionista de Tavernes seran els encarregats d'acompanyar als diferents grups (màxim 50 persones) des del pàrquing fins al jaciment.

1r grup a les 10:00 al pàrquing.
2n grup a les 11:00 al pàrquing.
3r grup a les 12:00 al pàrquing.
4t grup a les 13:00 al pàrquing.
 
Per a més informació i reserves, podeu contactar amb el Poliesportiu Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.